Tekst - Organisaties

Organisaties

Just Simple Care zorgt voor bemiddeling tussen zorgprofessional en organisatie. In de loop van de jaren hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd aan zorgondersteuners, zorgbeveiligers, begeleiders en verpleegkundigen. Zo kunnen we u als zorginstelling altijd voorzien van de juiste professional.  

Just Simple Care voor werkgevers in de zorg 

Wij weten als geen ander dat personeel in de zorg hard nodig is, juist nu. Ervaart u een hoge werkdruk in uw organisatie naar aanleiding van personeelstekort? Leg uw zoektocht naar de juiste zorgprofessionals in handen van Just Simple Care, zo bespaart u uw organisatie een hoop tijd aan werving en selectie. Wij zorgen voor een goede match tussen u als organisatie en de zorg professional. Wij voeren gesprekken met de zorgprofessionals en wanneer er sprake is van een match brengen wij de professional met u in contact voor een kennismakingsgesprek.  

Neem contact met ons op 

Wij houden rekening met de doelstelling, visie en waarden van uw zorginstelling. Dus bent u als zorg organisatie op zoek naar personeel? Meld u dan direct aan via ons formulier of neem contact met ons op. We helpen u graag.  

Just Simple Care logo
Just Simple Care
© 2024 Just Simple Care
Doorzoek de website